Maak je eigen fotoboek makkelijk en snel

Tijd voor lijstjes: Onze 10 Beste Kantoor Momenten van 2011

2011 is voorbij, het is weer tijd voor lijstjes! En ook al zijn lijstjes een beetje als bonbons (de eerste is lekker, bij nummer vier weet je het wel), we wilden je deze 3 toch niet onthouden:

Verder staat het web vol met vele (soms best leuke) onzinnige lijstjes. Wij dachten: dat kunnen wij ook! Ziehier de 10 Beste Albelli Kantoormomenten van 2011.

 1. Het 3D-fotoboek als 1 aprilgrap (en vooral de wraak op onze it-manager).
 2. De klant die ‘Albelliën’ tot werkwoord maakte.
 3. De fotoshoot voor de Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief.
 4. Het genieten van jullie honderden foto’s op onze Facebook Vakantiefotowedstrijd!
 5. De Albelli-meisjes tijdens het kerstfeest….
 6. De nieuwe koffiemachine.
 7. Eylard, de online marketing manager die erg geliefd is bij zijn team. (3e van rechts)
 8. Het spandoek dat Mark met gevaar voor eigen leven aan ons kantoor hing.
 9. Het bezoek van Sinterklaas (we vragen ons nog steeds af wat Wouter daar met zijn telefoon doet)
 10. De Albelli snoepjes die uit geen vergadering meer weg te denken waren.

Natuurlijk hadden we ook een lijstje kunnen samenstellen van alle andere hoogtepunten zoals de nieuwe innovaties, de updates van het fotoboekprogramma, de records aan bestellingen die keer op keer verbroken werden (dankzij jullie!) en de eervolle nominaties. Maar deze 10 vonden we wel een leuk inkijkje geven in wat er hier achter de schermen zoal gebeurt.

Wat staat er eigenlijk op jouw lijstje? Iets voor in een jaarboek misschien?

PS Als je trouwens een geweldig fotomoment had in 2011, doe dan zeker mee met de fotowedstrijd ‘Deel je beste fotomoment van 2011. Er zijn leuke prijzen te winnen! Je kunt meedoen t/m 10 januari 2012.

 

 

 

Tags: , , ,

3 Januari 2012 4 Reacties

Auteur:

4 Reacties

 1. Selma Rooseboom zegt:

  De klant die Albelli tot werkwoord maakte, is mijn beste vriendin Greet. Zij is heel goed en creatief met taal. Als jullie nou slim zijn, zorgen jullie ervoor dat ‘albelliën’ ook op de site veelvuldig wordt gebruikt. Want een bedrijf dat zijn bedrijfsnaam tot werkwoord weet te verheffen, scoort. Kijk maar eens hoe Google dat deed: toen iedereen massaal ging ‘googelen’, was het snel gedaan met de andere zoekmachines!

 2. Greet van de Steeg zegt:

  Hallo Albelli,

  Nu voel ik mij wel zeer vereerd: ik wordt in bovenstaande top 10 geciteerd! En mijn citaat is bevorderd tot 2e kantoormoment van 2011!!! Ik ben apetrots.

  Tijdens het gezellige webinar van 30 november 2011 chatte ik met Monica dat “Albelliën een tjdrovende business is”. Jawel een nieuw werkwoord. Als jullie dit werkwoord nou naar VanDale sturen en als we dat nou met z’n allen consequent de komende vijf jaar gaan gebruiken, dan wordt het als nieuw Nederlands werkwoord in VanDale opgenomen. Een mooie marketingactie van Albelli, of niet soms?! Laten we er met z’n allen voor gaan!

  Hartelijke groeten,
  Greet

 3. Kevin zegt:

  Selma, dat is natuurlijk gegroeid. Denk je nu echt dat Google heeft ‘gewonnen’ omdat een nietszeggend land ‘Googlen” in de dikke van dalen heeft gezet?

 4. Vera zegt:

  Wat leuk als werkwoord: albelliën! Ik krijg van de spellingscontrole een rood kringeltje eronder,maar laat me er niet door weerhouden om mooie fotoboeken te maken! Mijn variatie, spontaan bedacht om de combinatie van albelli en nog mooier samen te vatten, gebruik ik “Albelliify” wordt misschien een trending topic #Albelliify
  hartelijke groet, vera vrijburg (trainer workshop Albelli fotoboeken)